sørlandsk burrata
Er du klar for å møte Dronningen?
Forestill deg fantastisk, fersk mozzarella, strukket til en pose og fylt med fløyelsmyk stracciatella. En sann nytelse for ganen, gjerne helt for seg selv med et lite dryss av salt og pepper.
Burrata kommer opprinnelig fra Puglia i Sør-Italia, men den deilige smaken og konsistensen har gjort den verdenskjent.
Sørlandsk Burratina lages ved at mozzarella strekkes til en pose og fylles med stracciatella, mozzarellaens fasthet mot sødmen fra fløte og revet mozzarella.
Fersk ost laget etter pasta filata metoden med upasteurisert kumelk og pasteurisert fløte
Glatt overflate, hvit farge
Halvfast ostesekk med tyktflytende innhold
Delikat, mild smak
Leveres i beger a ca 150g/stk med barcode
Bør tempereres før servering
Spiseklar med det samme
Sendes eller hentes rett etter produksjon, holdbar i 8 dager
Produseres på bestilling